Grunnsaus: Hvitvinsaus

Lag sausen fra bunnen av på en ny og revolusjonerende måte. Grunnsausen kan lages langt mer effektivt, men samtidig med ekte råvarer og høy stabilitet. Hvitvinsausen har også lavere råvarekostnader og produksjonskostnader. Smartere blir det ikke.

 
 

90 % raskere å produsere

Lavere råvarekostnader

 

Produseres kald

 
 

Ekte råvarer og animalsk fløte

Glutenfritt og uten å tilsette ekstra stivelse

 

Emulgerer lett med fett, syre og alkohol

 
 
 

Ingredienser

Skjermbilde 2021-01-12 kl. 15.07.40.png
 

Tilberedning

Bland ingrediensene sammen med en visp eller stavmikser og varm opp.

 

Alternativer for oppvarming

Må varmes til minimum 100 grader ved en av følgende metoder:

1. Kok opp i gryte.

2. Kok opp i Thermomixer.

3. Kok opp i kokepose (100 grader i 10–30 minutter, alt etter mengden du har i posen).


 

Besparelseskalkulator

Vedlagt utregning viser at det er et stort innsparingspotensiale ved å bruke denne oppskriften med QimiQ Cream Base sammenlignet med tradisjonelle oppskrifter.

Se hva ditt kjøkken kan spare i tid og råvarekostnader ved å bruke denne oppskriften sammenlignet med tradisjonell kremet tomatsaus. Sett inn verdiene som gjelder for ditt kjøkken i de gule feltene.

 

Andre stabile sauser:

Forrige
Forrige

Grunnsaus: Bechamel

Neste
Neste

Grunnsaus: Kremet tomatsaus