Grunnsaus: Bechamel

Lag bechamelsausen fra bunnen av på en ny og revolusjonerende måte. Sausen lages langt mer effektivt, men samtidig med ekte råvarer og høy stabilitet. Sausen har også lavere totalkostnader og produksjonskostnader. Smartere blir det ikke.

 

Ingredienser

Skjermbilde 2021-01-12 kl. 15.12.31.png
 

Tilberedning

Bland ingrediensene sammen med en stavmikser og varm opp.

 

Alternativer for oppvarming

Må varmes til minimum 100 grader ved en av følgende metoder:

1. Kok opp i gryte.

2. Kok opp i Thermomixer.

3. Kok opp i kokepose (100 grader i 10–30 minutter, alt etter mengden du har i posen).


 

Besparelseskalkulator

Vedlagt utregning viser at det er et stort innsparingspotensiale ved å bruke denne oppskriften med QimiQ Cream Base sammenlignet med tradisjonelle oppskrifter.

Se hva ditt kjøkken kan spare i tid og råvarekostnader ved å bruke denne oppskriften sammenlignet med tradisjonell kremet tomatsaus. Sett inn verdiene som gjelder for ditt kjøkken i de gule feltene.


Diverse andre stabile sauser:

Forrige
Forrige

Grunnsaus: Brun fløtesaus

Neste
Neste

Grunnsaus: Hvitvinsaus