QiQ BASE FOR SMØRSAUSER

Brukes for å lage varme stabile høykvalitets tradisjonelle smørsauser.

Raskt, enkelt og med sikkert resultat!

Ideell til bruk for bl.a hollandaisesaus, béarnaisesaus og andre smørsauser eller majoneser.

10 stk × 650g – EPD 5852033 (rekker til 100 liter saus)


 
QimiQ Butter sauce.png
 
Kopi av ikoner_aarsak_til_daarlig_appetitt (2).png
 

For det profesjonelle kjøkkenet: Endelig er det mulig å produsere høykvalitets smørsauser uten at de sprekker! QiQ Base for smørsauser er en tørr pulverblanding som består av ferdig reduksjon og varmestabilt eggeplommepulver. Det er enkelt å bruke og sparer tid i tilberedningen.

QiQ Base er fri for smakforsterkere, MSG (mononatriumglutamat) og fargestoffer. Den inneholder ingen deklarerbare ingredienser og fri for deklarasjonspliktige e-nummere. Den er også ovo-lakto-vegetarisk og glutenfri.

Sauser med QiQ Base gir følgende egenskaper og funksjonalitet:

Kopi av QimiQ Butter sauce (1).png

Hva våre kunder sier om QiQ Base for smørsauser:

«Vi bruker QiQ Base for smørsaus til å lage ulike tradisjonelle smørsauser som bearnaise og Hollandaise. Resultatet blir helt likt den originale hjemmelagde, bare mye enklere og mer stabil. Vi reduserer også matsvinnet fordi vi kan varme opp sausene igjen uten problemer.»

– Tor Ove Sørlie, kjøkkensjef i Hirtshals

Eksempler på anvendelse:

Perfekt ved bl.a sentralkjøkken, sykehuskjøkken, høykvalitets grillbuffeter, banketter, a-la-cart, store cateringer, Sandwich topping

 

Béarnaise

Hollandaise

Sitron smørsaus.

parmesan smørsaus


 
QimiQ Butter sauce (1).jpg

Demo

Bruk 12 minutter å ta en titt på vårt demo som viser hvordan man anvender QiQ Base for å lage stabile smørsauser

 
Skjermbilde 2021-08-05 kl. 11.25.13.png

Oppskriftshefte med ulike fristende smørsauser

Få inspirasjon og last ned oppskriftshefte.

Ingredienser

Eggeplommepulver, tapiotikastivelse, salt, hvitvinspulver, sitronsaft, krydder, fortykningsmiddel (xanthan gum), naturlig smak

Allergener: egg

Holdbarhet og oppbevaring: Tørrvare, holdbar i romtemperatur i 18 mnd.

Næringsverdier per 100 gram

Energi 2.051 kJ / 493 kcal

Fett 332,7 g, herav mettede fettsyrer 11,2 g

Karbohydrater 25,9 g, herav sukkerarter 0,8 g

Protein 21,2 g

Salt 5,2 g

 

Emballasje

• 650 g – pose – i pakke med 10 stk. – 18 måneders holdbarhet. 650g rekker til 10 liter med smørsaus.

 

Slik brukes QiQ Base for smørsauser:

GRUNNOPPSKRIFT

1. Bland sammen QiQ Cream Base, væsker og QiQ Base for smørsaus med en visp og varm opp til ca 85 grader. Sett til side. (For en liter saus anvendes 65g med med QiQ Base).

2. Tilsett smør og bland sammen med en stavmikser. Smak til.

Andelen smør og væske kan endres etter eget ønske. Andelen QimiQ Cream Base og QiQ Base, skal imidlertid alltid forblir det samme. Dette garanterer konsistent kvalitet og stabilitet.

Fordelene med QiQ Base for smørsaus ligger i sin enkle håndtering, bain-marie stabilitet og de kreative smaksalternativene som er mulige for sauser (grønnsaksjuice, kraft og krydderekstrakter kan også brukes). QiQ Base for smørsauser kan også brukes til å lage kalde dippsauser til grill eller som pålegg til smørbrød.


 
Skjermbilde 2021-07-30 kl. 14.13.02.png
Kopi av ikoner_aarsak_til_daarlig_appetitt (1).png
 

Tips for tilberedning:

Andelene vi anbefaler mener vi gir best konsistens, og de er et godt utgangspunkt for ytterligere tilpasning. Tilføy smak etter ønske. Du bestemmer selv konsistensen, stabiliteten og smaken gjennom smaksbærere som smør, olje, fløte, rømme, ost, mascarpone, frukt, grønnsaker, krydder, sukker osv.

QimiQ er mer kompakt og stabil enn tradisjonelle meieriprodukter

Les mer om hvorfor QimiQ har så unike egenskaper.