QimiQ-teamet

 

Tor Ove Sørlie

Tor er kokk med 40 års erfaring både på sjø og land. De siste 20 år som køkkensjef på Color Lines sentralkjøkken med gennomsnittlig produksjon til 15 000 gjester hver dag. Tor har mye erfaring med sous-vide, cook-&-chill, dessertproduksjon, stekelinje og storproduksjon av alle slags kaker og bakevarer. 

Tor er med andre ord en enorm ressurs som vi er stolte av å ha i vårt team. Vi gleder oss derfor over å tilby hans kunnskap videre til våre kunder.

tor@qimiq.dk

Tlf: +45 40 26 20 05

Dessert konsept.jpg

Heidi Brunner

Hun er sammen med hennes far gründerne bak Vital ernæring AS, som ble etablert i Norge for 16 år siden. Heidi er siviløkonom med spesialisering innen logistikk. Hun brenner for mat og ernæring. Heidi vokste opp med med god mat via sin far, som er kokk, og elsker å jobbe med innovasjon, salg og prosjektledelse.

Hun ble raskt engasjert i QimiQ da hun så mulighetene produktet ga. Særlig i forbindelse med at QimiQ gir mulighet til å lage kvalitetsprodukter gjennom en mer strømlinjeformet logistikk.

heidi.brunner@qimiq.no

Tlf: +47 924 02 487

Ole.jpg

Ole Lødøen

Ole driver et cateringfirma ved navn VIKEN MATHUS. Samtidig jobber Ole tett sammen med QimiQ-teamet for det norske markedet. Han utdannet seg som kokk på Hotel Alexandra i Loen i 1982 og pleier å si at han etter 40 år i bransjen har vært i involvert i alt fra å være kokk på en ubåt under den kalde krigen til å være kokk på et hotell, med alt som er derimellom.

Han er nå tilbake der det hele startet, nemlig over grytene. Ole er nøye og kvalitetsbevisst. Han elsker å lage mat, brenner for sitt yrke og er en stor ressurs for våre kunder. Han guider, utvikler og tester for å tilfredsstille kundenes ønsker. Ole gir ikke opp før det perfekte resultatet er nådd.

ole@qimiq.no

Tlf: +47 408 89 838

adam+kokk.png

Adam Perchtold

Adam er fra Østerrike og avsluttet sin kokkefaglige utdannelse i 1985 ved Tyroler Alene. Som ung flyttet han til Stockholm og jobbet på Sheraton Stockholm. Der kom han i kontakt med cruisebåtene. Han begynte på Royal Viking Line og Seabourn Cruise Line og avsluttet sin karriere til sjøs som Executive Chef for Seabourn Cruises. Adam har mye erfaring innen internasjonal matlaging og er opptatt av høy kvalitet. Han synes QimiQ er et fantastisk produkt på kjøkkenet og vil gjerne dele sine kunnskaper med kunder.

adam@qimiq.se

tlf: +46 70-760 11 08

Våre tjenester:

 

WEBINAR

I disse coronatider hvor kontakt med våre kunder er begrenset, har vi begynt å arrangere gratiswebinarer. Erfaringen er langt over forventning. Se hva våre kunder sier:

  • Godt planlagt og gjennomført kurs.

  • Muligheten til å tenke nytt

  • Kjekt-lærerikt

  • Godt organisert, informerende & lærerikt

  • Grundig og informativt

  • Kjempefint kurs og veldig nyttig.😊

Få oversikt over våre kostnadsfrie, lærerike og inspirerende webinarer. Meld deg på i dag, og få påfyll av kunnskap uansett hvor du befinner deg!


WORKSHOP

MÅLSETNING

Den kan variere, men hovedsakelig for inspirasjon og/eller for å lære om nye muligheter og konsepter.

OPPLEGGET

Vi vil jobbe sammen på et testkjøkken med våre dyktige QimiQ-kokker.

For å ha en så relevant workshop som mulig, er det flott om dere kan konkretisere ytterligere problemstillinger (for eksempel supper, sauser, retter, desserter osv.). Jo mer spisset dere er om ønsker, jo mer forarbeid og forberedelser kan workshopen ha. Er det spesifikke utfordringer dere har? Konkrete oppskrifter man ønsker forbedret?

HVOR

På vårt testkjøkken, hos dere eller på testkjøkkenet til QimiQs hovedkontor i Østerrike.


OPPSKRIFTSSERVICE

Våre dyktige kokker tilpasser og bidrar også mer enn gjerne til produktutvikling. Dine oppskrifter er perfekte, vi bare hjelper dere til å gjøre dem mer stabile og effektive å produsere! Uansett om det er varm eller kald mat, søte eller pikante oppskrifter, til forretter, hovedretter og/eller desserter. QimiQs oppskriftsservice dekker alle kulinariske aspekter. En omfattende oppskriftsdatabase er også tilgjengelig.