Laksemousse

Dette er enkelt og veldig greit å lage. Du trenger bare en rørebolle. Produser gjerne opp i forkant og sett på frys. Kvaliteten er like fin.

Fordeler:

  • Trenger bare en rørebolle.

  • Behov for mindre mengde av de dyreste ingrediensene.

  • Trenger ikke å tilsette gelatin.

  • 50% raskere å lage mot tradisjonell oppskrift.

Ingredienser alt 2 (som presentert i filmen ovenfor):

250 gr QimiQ Whip Pastry Cream

100 ml fiskkraft

200 g røkt laks, puré

1/2 sitron, juice

Salt och hvit pepper

20 g urter, hakket

Ingredienser alt 1:

400 g QimiQ Whip Pastry Cream, avkjølt

300 g røkt laks eller kokt laks

200 g Kremost naturell

100 g fiske kraft, avkjølt

20 g Vermont eller Noily Prat

10 g Presset sitron

5 g Salt

2 g Hvit pepper

1 g persille eller andre urter

Tilberedning:

  • Bland alle ingrediensene i en rørebolle og bland sammen til jevn og fin masse

  • Pisk opp blandingen i en piskemaskin til ønsket volum er oppnådd.

  • Fyll i former og avkjøl


La deg inspirere av flere stabile, effektive og fristende retter:

Forrige
Forrige

Quiche Lorraine, frysestabil og bakestabil

Neste
Neste

Avocadokrem