Avocadokrem

avocadokrem.jpeg

Ingredienser for ca 6 porsjoner:

250 QimiQ Whip (kjøleskapkald)

200 Avocdo, 2 stk, puré

175 g kremost naturell (1 pakke)

1/2 stk lime og fint revet skall fra 1 lime

Fersk koriander, fint hakket

Salt og pepper

Tilberedning:

  1. Pisk dem kalde QimiQ Whip og sørg for at blandingen er fri for klumper.

  2. Tilsett de resterende ingrediensene og pisk til ønsket volum er nådd.

  3. Smak til med krydder

  4. Hell moussen i en sprøytepose og sprøyt pent over i glass.

Fordeler med QimiQ Whip

  • Kremen blir stabil og luftig. Den kan lages flere dager i forkant.

  • Kun en rørebolle

  • Enkel og rask forberedelse


La deg inspirere av flere stabile, effektive og fristende retter:

Forrige
Forrige

Laksemousse

Neste
Neste

Røkelakskrem