QimiQ-Side 31-300dpi.png

Garantert suksess: Med den unike fløtebasen til krempisking blir det enkelt og ukomplisert å lage desserter. QimiQ Whip inneholder fløte fra Østerrike (19% fett) og premiumgelatin. Den klumper ikke og kan ikke overpiskes: enkelt og greit bare perfekt konsistens.

Hvordan bruker jeg QimiQ Whip ? 

  1. Klipp opp hele pakken på toppen
  2. Pisk lett kjøleskapkald QimQ Whip i en mikser/røremaskin
  3. Tilsett ønskede ingredienser og pisk opp til ønsket volum. (pass på at du kommer til på bunnen bollen) 

 

Ideel for

Krem, mousser, fyllinger, eclairs, Terter, krydret og søtt.

 

Se grunnregler for QimiQ Whip HER

 

Fordeler

  • Erstatter gelatin delvis eller helt. 

  • Gjør det mulig å lage frysestabile produkter. 

  • Rask og enkel tilbereding, gir konsistent kvalitet på sluttproduktene. 

  • Lengre presentasjonstid - lengre salgstid

  • Kan vispes opp til tre ganger volum. 

  • Langvarig perfekt stabilitet for krem og mousse.

  • Alle ingrediensene kan vispes sammen, en etter en, i samme bolle.

  • Kan ikke "overvispes". 

  • Stabil med syrer og alkohol. Klumper seg ikke takket være dens kompakte struktur og unik beskyttelse av melkeprotein fra vår patenterte produksjonsprosess. Selv tilsetting av syrlig frukt er mulig.

  • Rask og enkel tilbereding.  

  • Konsistent kvalitet på sluttproduktene. 

  • Sparer deg opptil 60% tid.

  • Forsterker smaken på ingrediensene

  • Inneholder 19% mindre fett enn vanlig fløte med 38% fett, samtidig som den er full av smak.

 

 

Emballasje

Forpakning: 12 x 1 kg - 

 

Oppbevaring & holdbarhet

QimiQ Whip kan uåpnet lagres i romtemperatur i opp til 12 måneder. Den bør være kald før bruk. Når den er åpnet, bør den oppbevares i kjøleskap og brukes innen 3 - 4 dager.

 

Næringsinnhold

94,7 % Fløte (19 % Fett), gelatin (okse) og emulgator (eddiksyreestere av mono- og diglyserider av fettsyrer). 

 

Næringsverdi per 100 g

Energi                          866 kJ / 207 kcal
Fett                                                  18,7 g
 - hvorav mettet fett                         12 g
Karbohydrater                                  4,5 g
- hvorav sukkerarter                        4,5 g
Protein                                              5,2 g
Salt                                                  0,14 g

 


Bli inspirert - Retter med QimiQ Whip: 


Tommelfingerregel for anvendelse

Andelene vi anbefaler nedenfor mener vi gir beste konsistens, og gir et godt utgangspunkt for videre test. Tilsett smak som du ønsker. 

Mousse_Base.png

Mousse Base

Rør kald QimiQ Whip til den er helt fri for klumper, se til at hele blandingen er med (fra bunnen og kantene). Tilsett resten av ingrediensene (krem, kesam, mascarpone, melk, etc) og de andre ingrediensene (frukt, smak, etc), en etter en, og visp til ønsket volum er oppnådd. 

 

Fordeler

  • Eliminerer bruken av gelatin og egg
  • Binder væske
  • Eliminerer behov for varmebehandling
  • Frysestabil
  • Alkohol- og syrestabil

Krem_Base.png

Krem Base

Rør kald QimiQ Whip til den er helt fri for klumper, se til at hele blandingen er med (fra bunnen og kantene). Tilsett så resten av ingrediensene (krem, kesam, mascarpone, melk etc) og de andre ingrediensene (frukt, smak etc), en etter en, og visp til ønsket volumet er oppnådd.

 

Fordeler

  • Eliminerer bruken av gelatin og egg
  • Binder væske
  • Eliminerer behov for varmebehandling
  • Frysestabil
  • Alkohol- og syrestabil

Parfait_base (1).png

Parfait base

Rør kald QimiQ Whip til den er helt fri for klumper, se til at hele blandingen er med (fra bunnen og kantene). Tilsett så resten av ingrediensene (krem, kesam, mascarpone, melk etc) og de andre ingrediensene (frukt, smak etc) en etter en og visp til ønsket volum er oppnådd.

 

Fordeler

  • Eliminerer bruken av gelatin og egg
  • Binder væske
  • Eliminerer behov for varmebehandling
  • Frysestabil
  • Alkohol- og syrestabil

Crme_de_Beurre.png

Crème de Beurre / Smørkrem

Rør kald QimiQ Whip til den er helt fri for klumper, se til at hele blandingen er med (fra bunnen og kantene). Tilsett  lunkent smeltet smør og/eller kakaosmør og visp på medium styrke inntil ønsket volum er oppnådd. Fold raskt inn den reduserte fruktpuréen eller sjokoladen. 

Ideel for: topping på cupcakes, dekorasjonskrem på kaker, fyll på for Swiss roll, rullader etc.  

 

Fordeler

  • Eliminerer bruken av gelatin og egg
  • Binder væske
  • Eliminerer behov for varmebehandling
  • Frysestabil
  • Alkohol- og syrestabil

Pisket_luftig_kryddersmr.png

Pisket luftig kryddersmør

Pisk smøret til det er luftig. Tilsett kald QimiQ Whip og de andre ingrediensene (urter og smak) og visp til ønsket volum er oppnådd. 

Eksempel: Pisket Café de Paris-smør

 

Fordeler

  • Frysestabil
  • Luftig og fluffy konsistens
  • Kremig og fin konsistens med mindre fett
  • Stabil og lang presentasjonstid.