QimiQ-Whip-1kg.png

EPD: 4435764

Forpakning: 12 x 1 kg

 

Fordeler

  • QimiQ Whip er en funksjonell ingrediens. 
  • QimiQ Whip brukes som krem til søte og salte retter: for eksempel mousse, krem, parfait, osv.

 

Stabilisering

  • Erstatter gelatin delvis eller helt. 

  • Gjør det mulig å lage frysestabile produkter. 

  • Rask og enkel tilbereding, gir konsistent kvalitet på sluttproduktene. 

  • Lengre presentasjonstid - lengre salgstid.  

 

Volum

  • Kan vispes opp til tre ganger volum. 

  • Langvarig perfekt stabilitet for krem og mousse.

 

Sikker

  • Alle ingrediensene kan vispes sammen, en etter en, i samme bolle.

  • Kan ikke "overvispes". 

  • Stabil med syrer og alkohol. Klumper seg ikke takket være dens kompakte struktur og unik beskyttelse av melkeprotein fra vår patenterte produksjonsprosess. Selv tilsetting av syrlig frukt er mulig.

  • Rask og enkel tilbereding.  

  • Konsistent kvalitet på sluttproduktene. 

  • Sparer deg opptil 60% tid.

 

Binder væske og emulgerer

  • Skiller eller klumper seg ikke.

  • Binder væske: kakebunner holder seg ferske og gode. 

  • Emulgerer med smør og olje. 

  • Lengre presentasjonstid - lengre salgstid. 

 

Forsterker smaken på ingrediensene

  • Den eneste smaksbæreren som forsterker fremfor å skjule smaken av tilsatte ingredienser, som gjør at man kan bruke mindre dyre og / eller fettholdig ingredienser (for eksempel røkt laks, trøffelolje, foie gras).

  • Kostnadsreduksjon. 

 

Redusert fettinnhold

  • Inneholder 19% mindre fett enn vanlig fløte med 38% fett, samtidig som den er full av smak.

  • Erstatter fettholdige ingredienser som fløte, smør og olje delvis eller helt.

  • Mindre fett, mindre kolesterol. 

 

Bruk

Benytt deg av QimiQ Whip når du trenger volum. Den fungerer best når den brukes kald.

Visp den kalde QimiQ Whip til den er helt glatt og sørg for at alt er med (spesielt fra bunnen og sidene av bollen).

Tilsett ingrediensene fra oppskriften, en etter en, og fortsett å vispe til det ønskede volumet er oppnådd.

Bruk QimiQ Whip med smak som et "klart til å spise" produkt - til desserter eller som fyll til kaker osv.

Se også grunnregler for anvendelse av QimiQ HER

 

Oppbevaring & holdbarhet

QimiQ Whip kan uåpnet lagres i romtemperatur i opp til 12 måneder. Den bør være kald før bruk. Når den er åpnet, bør den oppbevares i kjøleskap og brukes innen 3 - 4 dager.

 

Næringsinnhold

QimiQ Whip inneholder fløte (19 % fett), melk, gelatin og emulgator (eddiksyreestere av mono- og diglyserider av fettsyrer). Glutenfri. 

Det inneholder alle fordelene fra melk blant annet protein, kalsium og fosfor og er derfor en viktig ingrediens i et sunt kosthold.

 

Næringsverdi per 100 g QimiQ Whip : 

Energi 866 kJ / 207 kcal
Fett 18,7 g
- hvorav mettet fett 12 g
Karbohydrater 4,5 g
- hvorav sukkerarter 4,5 g
Protein 5,2 g
Salt 0,14 g

Alle QimiQ produkter inneholder melk som allergen. 

 

Faktaark

 


Tommelfingerregel for anvendelse

Andelene vi anbefaler nedenfor mener vi gir beste konsistens, og gir et godt utgangspunkt for videre test. Tilsett smak som du ønsker. 

Mousse_Base.png

Mousse Base

Rør kald QimiQ Whip til den er helt fri for klumper, se til at hele blandingen er med (fra bunnen og kantene). Tilsett resten av ingrediensene (krem, kesam, mascarpone, melk, etc) og de andre ingrediensene (frukt, smak, etc), en etter en, og visp til ønsket volum er oppnådd. 

 

Fordeler

  • Eliminerer bruken av gelatin og egg
  • Binder væske
  • Eliminerer behov for varmebehandling
  • Frysestabil
  • Alkohol- og syrestabil

Krem_Base.png

Krem Base

Rør kald QimiQ Whip til den er helt fri for klumper, se til at hele blandingen er med (fra bunnen og kantene). Tilsett så resten av ingrediensene (krem, kesam, mascarpone, melk etc) og de andre ingrediensene (frukt, smak etc), en etter en, og visp til ønsket volumet er oppnådd.

 

Fordeler

  • Eliminerer bruken av gelatin og egg
  • Binder væske
  • Eliminerer behov for varmebehandling
  • Frysestabil
  • Alkohol- og syrestabil

Parfait_base (1).png

Parfait base

Rør kald QimiQ Whip til den er helt fri for klumper, se til at hele blandingen er med (fra bunnen og kantene). Tilsett så resten av ingrediensene (krem, kesam, mascarpone, melk etc) og de andre ingrediensene (frukt, smak etc) en etter en og visp til ønsket volum er oppnådd.

 

Fordeler

  • Eliminerer bruken av gelatin og egg
  • Binder væske
  • Eliminerer behov for varmebehandling
  • Frysestabil
  • Alkohol- og syrestabil

Crme_de_Beurre.png

Crème de Beurre / Smørkrem

Rør kald QimiQ Whip til den er helt fri for klumper, se til at hele blandingen er med (fra bunnen og kantene). Tilsett  lunkent smeltet smør og/eller kakaosmør og visp på medium styrke inntil ønsket volum er oppnådd. Fold raskt inn den reduserte fruktpuréen eller sjokoladen. 

Ideel for: topping på cupcakes, dekorasjonskrem på kaker, fyll på for Swiss roll, rullader etc.  

 

Fordeler

  • Eliminerer bruken av gelatin og egg
  • Binder væske
  • Eliminerer behov for varmebehandling
  • Frysestabil
  • Alkohol- og syrestabil

Pisket_luftig_kryddersmr.png

Pisket luftig kryddersmør

Pisk smøret til det er luftig. Tilsett kald QimiQ Whip og de andre ingrediensene (urter og smak) og visp til ønsket volum er oppnådd. 

Eksempel: Pisket Café de Paris-smør

 

Fordeler

  • Frysestabil
  • Luftig og fluffy konsistens
  • Kremig og fin konsistens med mindre fett
  • Stabil og lang presentasjonstid.