Pasjonsfruktmousse

Superkjapp og enkel mousse med QimiQ og fruktpuré som alltid funker!

QimiQ binder alt du tilsetter og gjør at sluttresultatet blir perfekt hver gang. Med QimiQ Whip i moussen i stedet for fløte får du en frysestabil mousse med lett og luftig konsistens som er syre- og alkoholstabil og som ikke kan skille seg. Kjapp og enkel tilberedning og alltid perfekt sluttresultat.

Bruk din favorittoppskrift, men alt du trenger å gjøre når du bruker QimiQ Whip er å bare blande alt sammen i bollen. Du kan også smake til underveis for å få smaken helt perfekt.

En mousse med QimiQ Whip gir alltid perfekt sluttresultat, med uendelige muligheter for variasjon

 Modellen illustrer grunnregelen for å lage Mousse med QimiQ Whip. Bruk derfor denne fordelingen om du vil lage din egen mousse variant. Kreativt og moro!

Modellen illustrer grunnregelen for å lage Mousse med QimiQ Whip. Bruk derfor denne fordelingen om du vil lage din egen mousse variant. Kreativt og moro!

GRUNNOPPSKRIFT

1000 g (50%) QimiQ Whip

350 g (35%) fruktpuré, smeltet sjokolade eller smak fra eget hode

150 g (15%) andre meieriprodukter (yoghurt, rømme, melk, kremost, fløte eller hva enn du ønsker)

Skal du ha en mousse som kan kuttes, f.eks. til kaker, bruk 1 plate gelatin per dl væske som tilsettes utenom QimiQ Whip (gjelder ikke sjokolade).

FREMGANGSMÅTE

1. Visp QimiQ Whip til krem. Den kan ikke overpiskes, så kjør på.

2. Hell i pasjonsfruktpuré. Her kan du bytte ut med all slags fruktpuré, alkohol, sjokolade, rømme, sukker eller hva du måtte ønske. Smak til og vær kreativ. Hvis moussen din skal ha vaniljekrem, kan du bare tilsette egg, vaniljestang, fløte og sukker rett i bollen.

3. Bruk sprøytepose for å fordele moussen i porsjonsbeger eller fyll en kakeform hvis du lager moussekake.

4. Avkjøl og moussen er klar.

5. Dekorer med pasjonsfrukt eller annen pynt.


LA DEG BLI INSPIRERT AV FLERE FRISTENDE DESSERTER: