Karamellpudding

karamellpudding

Rasker produksjonstid og sikkert resultat.

Enklere å lage den fra bunnen av!

 Karamellpudding - alt 1

QimiQ bidrar til at sluttproduktet blir garantert fritt for piper eller klumper. Bruk gjerne din tradisjonelle oppskrift og tilsett 20 % med QimiQ. Alternativt bruk oppskriften vi har her:

 

Ingredienser

QimiQ – Fordeler:

  • Enkelt og raskt å tilberede

  • Kan ikke skille seg

  • Ingen varmebehandling

  • Frysestabil 

  • Inneholder mindre fett  

(Oppskrift til ca 10 porsjoner a 200 gr)

Alternativ 1.

200 g Helmelk

500 g Helegg masse

60 g Fløte

600 g Qimiq Classic

60 g Sukker

10 g Vaniljesukker

  1. Rør romtemperert QimiQ Classic glatt

  2. Tilsett de andre ingrediensene, bland til massen er homogen

  3. Blandingen has i former som er klargjort med karamell i bunnen. Varmes opp til ca 70-75 grader

  4. Avkjøles


 

LA DEG BLI INSPIRERT AV FLERE FRISTENDE DESSERTER: