Stabil Multekrem

Skjermbilde 2018-11-21 kl. 15.52.14.png

Kremen holder seg fersk og fin. Multene vil ikke slippe vann ut i resten av kremen.

Desserten kan lages i forkant og restene holder seg like fin.

Ved å blande QimiQ sammen med multene før kremen, vil QimiQ kapsle seg rundt multene (vannsperre). Kremen holder seg fersk og fin. Multene vil ikke slippe vann ut i resten av kremen. Desserten kan lages i forkant og restene holder seg like fin.

INGREDIENSER TIL 6 PORSJONER

Multer 

5 liter Kremfløte

1,5 liter QimiQ Classic

Sukker


TILBEREDNING 

 Illustrasjonen viser grunnregel for å stabilisere krem. Lag din egen variant og vær sikker på et velykket resultat.

Illustrasjonen viser grunnregel for å stabilisere krem. Lag din egen variant og vær sikker på et velykket resultat.

  1. Rør QimiQ glatt i en bolle 

  2. Ha i multer og sukker/melis   

  3. Rør inn pisket krem 


TIPS:

Mengde med QimiQ Classic skal være 20 – 30 % i forhold til kremen, avhengig av konsistensen på multene. Jo mer flytende konsistens på multene, jo mer QimiQ.  

STABIL MULTEKREM MED MULTELAKKE

4. Koke opp Multer, Multelakke og sukker - Avkjøle laken/”syltetøyet”

5. Rør QimiQ glatt i en egen bolle

6. Hell QimiQ i den avkjølte laken/”syltetøyet”

7. Rør inn pisket krem

Mengde med QimiQ skal være 20 – 30 % i forhold til kremen (avhengig av veskeinnholdet på laken/”syltetøyet”). Jo mer

veske jo mer QimiQ.  Ved å blande QimiQ med laken  vil QimiQ på en måte kapsle seg rundt multene som gjør at multene holder seg ferske og fine og vil ikke slippe vann ut i resten av kremen.

 

LA DEG BLI INSPIRERT AV FLERE FRISTENDE DESSERTER: