Mørk sjokolademousse
INGREDIENSER TIL 6 PORSJONER
250 g QimiQ Whip, avkjølt

Grunnoppskrift for mousse. Bruk denne foredelingsnøkkelen og bli garantert et velykket resulatet med din egen variant. Kreativt og enkelt.
0,8 dl melk
2 cl rom
50 g sukker (kan sløyfes)
170 g smeltet mørk sjokolade (40-60 % kakao)
Bringebær og fersk mynte til dekorering
FREMGANGSMÅTE
1. Visp QimiQ Whip til krem.
2. Tilsett melk, rom og sukker og bland godt.
3. Vend inn smeltet mørk sjokolade.
4. Ha ett bringebær i bunnen av 6 porsjonsbeger og fordel røren i begrene.
5. Sett kaldt i 3 timer og dekorer med bringebær og fersk mynte før servering.
LA DEG BLI INSPIRERT AV FLERE FRISTENDE DESSERTER:
Rasker produksjonstid og sikkert resultat. Med QimiQ er det enklere å lage den fra bunnen av!
Multekremen kan lages i forkant og restene blir like fine. Med QimiQ i kremen, gjøre det dette mulig.
Lag dessertmousser i en feil. Supergodt og frysestabil!
Lag sjokolademousse eller andre smaker. Veldig enkelt og veldig godt. Frysestabil.
Veldig enkelt å lage. Lag med de smaker du liker.
Trenger ikke koking. Samme konsistens og smak som originale, bare raskere!
Raskt enkelt og fryse-stabilt. Bare hell kaffeblandingen rett over kjeksen.
Enkelt, raskt og fryestabilt. Med ny smaksvri. Bruk fantasien.
Enkelt, raskt og frysestabil