Isparfait - perfekt, superkjapp og superenkel!

Lag nydelig isparfait superkjapt med QimiQ Whip.

Med QimiQ whip i isparfaiten sparer du tid (alt lages i en bolle) og får en perfekt konsistens som ikke kan skille seg (binder syre og alkohol) og uten krystaller. Den kan smakes til underveis og varieres i det uendelige, holder seg lengre på tallerken og du kan få ned fettprosenten.

 Modellen illustrer grunnregelen for å lage is parfait med QimiQ Whip. Bruk derfor denne fordelingen om du vil lage din egen parfait. Kreativt og moro!

Modellen illustrer grunnregelen for å lage is parfait med QimiQ Whip. Bruk derfor denne fordelingen om du vil lage din egen parfait. Kreativt og moro!

GRUNNOPPSKRIFT DU ALLTID VIL LYKKES MED

30% QimiQ Whip

20% vanlig kremfløte

30% sjokolade, annen smak, fruktpuré (må være tykk eller jevnet), krydder osv..

20% egg

INGREDIENSER TIL KOKOSPARFAIT

300 g QimiQ Whip

2 dl fløte

200 g egg (ca. 30 egg)

300 g blanding av sukker og ønsket kokossmak, f.eks. kokospulver, kokosmelk, kokosfløte

INGREDIENSER TIL SJOKOLADEPARFAIT

300 g QimiQ Whip

2 dl fløte

200 g egg (ca. 30 egg)

300 g smeltet sjokolade

FREMGANGSMÅTE

1. Visp QimiQ Whip til krem med kjøkkenmaskin

2. Tilsett fløte og visp videre til blandingen tykner.

3. Tilsett egg og visp til alt er blandet godt.

4. Tilsett smeltet sjokolade, kokosblanding eller annen smak etter ønske.

5. Fordel i former, glass eller fyll en isboks og frys.

6. Ta ut av fryseren ca. 5 til 10 minutter før servering så den verste kulden slipper.

 

LA DEG BLI INSPIRERT AV FLERE FRISTENDE DESSERTER: