BBQ-kake
Enkel å tilberede, supergod og perfekt for barn i alle aldre :) Server med salat og en spicy dip eller BBQ-saus og du får en strudel som også går hjem hos de voksne!
INGREDIENSER
270 g fersk speltbutterdeig (1 pk. strudeldeig)
400 g kjøttdeig av storfe
125 g QimiQ Sauce Base
80 g rødløk
Persille
80 g rød paprika
1 hvitløksfedd
180 g revet ost
1 ts sennep
Salt og pepper
4 ss BBQ-saus
1 egg
Chilipulver
FREMGANGSMÅTE
1. Rull ut deigen og bruk pizzaskjærer til å skjære den i trekanter.
2. Legg trekantene overlappende i en sirkel med spissene pekende utover.
3. Bland kjøttdeig godt sammen med finhakkede grønnsaker, ost, sennep, BBQ-saus og egg og smak til med salt, pepper, chilipulver og finhakket persille.
4. Legg blandingen i en sirkel der hvor deigtrekantene overlapper hverandre.
5. Smør deigspissene med smeltet smør, brett dem over og rundt kjøttblandingen.
6. Smør deigen med smeltet smør og stek på 180 °C i ca. 20 minutter.
LA DEG BLI INSPIRERT AV FLERE FRISTENDE RETTER:
Fyllet holder seg saftig lenge og bunnen forblir sprø.
Baksten holder seg fersk og fyllet holder seg saftig. Frysestabil
Fyllet holder seg ferskt lenge. Frysestabilt og raskt å lage.
Holder seg fersk og fin lengre. Den blir ikke lenger tørr og trist.
Enkelt og kremig og med mindre fett.
Lang presentasjonstid. Ingen snerk og veldig god.
Skiller seg ikke, frysestabil, smooth konsistens, tåler oppvarming/avkjølig/oppvarming.
Superkjappt, enkelt, kremig og skiller seg ikke
Lag sausen kald. Veldig enkelt og stabilt.
Skiller seg aldri og selv ostesauser, smørsauser og hvitvinssauser kan fryses.