Potet salat, majonesbasert

INGREDIENSER FOR 10 PORSJONER

500 g QimiQ Classic, romtemperatur
2 Rødløk, fine skiver
4 ss Vegetabilsk olje, til steking
120 ml grønnsakskraft
2 kg Poteter, skrelt, kokt, skivet
250 ml solsikkeolje
160 ml hvit balsamicoeddik
1 ss Sennep
1 Sitron (kun juice)
200 g Sylte agurker, finskåret
Masse Persille, finhakket
  Salt og pepper

 

FREMGANGSMÅTE: 


1. Pisk den romtemperert QimiQ Classic glatt.

2.. Visp sakte inn oljen. Tilsett resten av ingrediensene og bland godt sammen. Smak med salt og pepper.

3. Stek løk i varm olje og hell inn grønnsakskraften. Blandes så inn i resten av dressingen. 

4. Tilsett skivet potet. Vend forsiktig om.   

 


Se flere oppskriftsvideoer: