Parmesan Kremsaus

PARMESAN KREMSAUS som også kan være fin til espuma/iSi/kremblåser flaske

-alle ingredienser blandes og varmes til 80-85 grader –ferdig!

SKILLER SEG IKKE – KAN FRYSES – "SMOOTH" KONSISTENS -TÅLER OPPVARMING/AVKJØLING/OPPVARMING.

Ostesaus har en tendens til å bli kornete og skille seg når man tilsetter syre. Med QimiQ kan du balansere den fete osten med så mye syre du ønsker og konsistensen blir helt perfekt. Den kan til og med fryses uten ringvirkninger. Oppskrift ostesaus for iSi bottle: 200 gram QimiQ Classic 2 ss olivenolje 200 gram Jarlsberg ost revet 200 gram parmesan revet 200 gram fløte vanlig salt og pepper Fremgansmåte: 1.Bland alle ingrediensene og varm opp til 80-85 grader eller gi ett oppkok. Se film med Michael Valborgland for flere tips

 

Ingredienser:

200 gram QimiQ Classic

2 ss olivenolje

200 gram Jarlsberg ost revet

200 gram parmesan revet

200 gram fløte vanlig salt og pepper

 

Fremgansmåte:

1.Bland alle ingrediensene og varm opp til 80-85 grader eller gi ett oppkok.


Se flere oppskriftsvideoer: