Kremig saus - Nydelig Ostesaus på 1-2-3

NYDELIG OSTESAUS PÅ 1-2-3

Bare bland og varm opp alle ingrediensene til 80-85 grader, så er den klar. Sausen får fantastisk konsistens, skiller seg aldri og selv ostesauser, smørsauser og hvitvinssauser kan fryses.

Med QimiQ sauce base er det mange sauser som bare kan blandes og så er de ferdig til å vacumeres og legges på hylla for senere anvendelse.

Ostesaus har en tendens til å bli kornete og skille seg når man tilsetter syre. Med QimiQ kan du balansere den fete osten med så mye syre du ønsker og konsistensen blir helt perfekt. Den kan til og med fryses uten kvalitetsforringelse.

 

Ingredienser:

465 gram QimiQ sauce base

360 gram melk

18 gram kylling buljong paste/terning

 Basisoppskrift på kremige sauser

Basisoppskrift på kremige sauser

4 gram salt

155 gram cheddar ost (eller annen ost som parmesan)

0,2 gram pepper

0,2 gram muskat

2 gram hvitløk

4 gram miazenna mel

Fremgansmåte: 1.Bland alle ingrediensene og varm opp til 80-85 grader eller gi ett oppkok.

 


Se flere videoer  :