Saftig Nøttekake - frysestabil

Saftig Nøttekake - frysestabil

INGREDIENSER FOR 1 BRØDFORM

250 g QimiQ Sauce Base

160 g Hasselnøtter, malt

 Modellen illustrer grunnregelen for å lage kake med QimiQ Sauce Base. Bruk derfor denne fordelingen om du vil lage din egen kake variant. Med QimiQ Sauce Base, vil kaken holde seg saftig og fersk over lengre tid.

Modellen illustrer grunnregelen for å lage kake med QimiQ Sauce Base. Bruk derfor denne fordelingen om du vil lage din egen kake variant. Med QimiQ Sauce Base, vil kaken holde seg saftig og fersk over lengre tid.

190 g melis

1 klype Salt

1 klype kanel, malt

1 liten klype appelsinsaft  

120 ml Solsikkeolje

5 Egg

250 g Mel

0.5 package Baking powder

Smør, for å smøre kakeformen

Mel, for kakeformen

FREMGANGSMÅTE:


1. Forvarm ovnen til 180 °C (varmluft).

2. Rør sammen, hasselnøtter, melis, kanel, appelsinsaft, oljen og egg sammen

3. Smør brødformen med smør og et tynt lag med mel - hell oppi røren.

4. Bakes i midten av ovnen i ca 40 minutter.


Se flere videoer: