Kokosmousse Kake

Kokosmousse Kake

 Modellen illustrer grunnregelen for å lage Mousse med QimiQ Whip. Bruk derfor denne fordelingen om du vil lage din egen mousse variant. Kreativt og moro!

Modellen illustrer grunnregelen for å lage Mousse med QimiQ Whip. Bruk derfor denne fordelingen om du vil lage din egen mousse variant. Kreativt og moro!

Ingredienser for 6 porsjoner

1 Sjokoladekake i langpanne  (ikke for høy)

for moussen:

250 g QimiQ Whip, kjøleskapskald

20 g Kokosnøtt flak

40 g Batida de Coco eller lignende (likør) 

80 ml Kokosmelk

120 g Hvit sjokolade, smelted

 

 

 

Fremgangsmåte: 

  1. Forbered og lag sjokolade kakebunn i henhold til oppskriften.

  2. For kokosmousse: Pisk den kalde QimiQ Whipén til den er helt jevn, og sørg for at hele blandingen er innarbeidet (spesielt fra bunnen og siden av bollen).

  3. Tilsett kokosflakene, Batida de Coco og kokosmelk og fortsett å piske til ønsket volum er oppnådd.

  4. Vend inn smeltet hvit sjokolade.

  5. Kutt små kakebunner i sirkler ved hjelp av små dessertringer.

  6. Nederste laget skal være kakebunn. Fyll på med kokosmousse

  7. Avkjøles i ca. 4 timer

  8. Fjern dessertringene før servering og pynt med kokosflak og bær (f.eks jordbær)

 

 


Se flere videoer: