REPARER KREM SOM ER PISKET FOR MYE

Reparer krem som er pisket for mye 

Med QimiQ kan du reparere overpisket krem! -se i film hvor enkelt det er. Bruker du alltid QimiQ fløte i deres desserter verken skiller de seg eller blir overpisket. Spaltingen av QimiQ fløten gjør at molekylene blir mye mindre og binder kremen sammen igjen. QimiQ binder også syre (som ikke går med vanlig fløte), fett og alkohol.

 

 

Fremgangsmåte: 

  1. Alt 1: Bruker du QimiQ Whip (kjøleskapskald) tilsett en liten mengde QimiQ Whip oppi den overpiskede kremen og pisk opp
  2. Alt 2: Bruker du QimiQ Classic (romtemperert) rør QimiQ Classic først helt glatt og fri for klumper. Tilsett en liten andel (f.eks en Spiseskje) i den overspiskede kremen. Rør opp
  3. Kremen er blitt fin i konsistensen igjen ! 

 

 


Se flere videoer: