Moussekake -perfekt, superenkelt og kjapt

Lag mousse kake på noen få minutter. Du vil alltid lykkes. Med denne oppskriften vil slutt resultatet alltid bli perfekt:

 

50% QimiQ whip

35% fruktpure, sjokolade eller smak fra eget hode

15% andre meieriprodukter (yoghurt, rømme, melk, kremost, fløte eller hva du ønsker)

1 plate gelatin pr. dl veske som tilsettes utenom QimiQ whip. (Gjelder ikke sjokolade.)

 

1.Visp QimiQ whip (kremfløte) til krem

2. Hell i fruktpure, alkohol, sjokolade, rømme eller hva du måtte ønske. Skal du ha en moussekake som kan kuttes med kniv må du også tilsette 1.plate gelatin pr. dl. veske du tilsetter.

3. Avkjøl og moussekaken er klar. Fordeler med bruk av QimiQ whip istedet for fløte; frysestabil, lett og luftig konsistens, syre og alkohol stabil/skiller seg ikke, kjapp og enkel prep, alltid perfekt sluttresultat uansett hvem som lager det.