Kremede supper -gulrotsuppe som eksempel

Ved å bruke QimiQ sauce base får man fantastiske konsistenser på  kremede supper. De kan fryses, skiller seg ikke uansett hvor mye syre du måtte tilsette. Tor Jørgen Kramprud Arnesen viser deg hvordan

 

Oppskrift:

900 gram QimiQ Sauce base

Base_for_kremete_supper.png

200 gram løk hakket

8 gram ingefær, hakket

1 dl olivenolje

6 gram sukker

800 gram gulrot

5 dl appelsinjuice

2 Liter oksekraft (kan bruke terninger, også av kylling eller kalv)

1 gram pepper

30 gram salt

90 ml balsamico eddik

 

Fremgangsmåte:

Fres løk, ingefær i sukker og oljen. Tilsett gulrot, appelsinjuice og reduser bort litt av vesken. Tilsett kraft og kok i 5-10 minutter til gulroten er mør. Tilsett QimiQ sauce base, gi ett oppkok og kjør suppen på blender til en glatt suppe. Smak til med eddiken, salt og pepper.


Se fler videoer med stabile enkle retter :