Smørkrem for kaker, muffins og dekor - superkjapt og godt

SMØRKREM med QimiQ whip -for kakefyll, kaketopping og dekorering Å lage en luftig smørkrem går som en lek med QimiQ whip. Du kan virkelig få masse smak i den og samtidig holde luften og begrense mengden fett i kremen.

SMØRKREM med QimiQ whip -for kakefyll, kaketopping og dekorering. Å lage en luftig smørkrem går som en lek med QimiQ whip. Du kan virkelig få masse smak i den og samtidig holde luften og begrense mengden fett i kremen.

ENKEL Å SPRØYTE – PERFEKT KONSITENS – GOD SMAK – FRYSESTABIL – STABILITET VED LANG OPPBEVARING – KJAPPT Å LAGE – ALKOHOL STABIL – BLAND ALLE INGREDIENSENE I EN BOLLE

Ingredienser

 Modellen illustrer grunnregelen for å smørkrem med QimiQ Whip. Bruk derfor denne fordelingen om du vil lage din egen smørkrem variant. Kreativt og moro!

Modellen illustrer grunnregelen for å smørkrem med QimiQ Whip. Bruk derfor denne fordelingen om du vil lage din egen smørkrem variant. Kreativt og moro!

Basis oppskrift:

250 gram (68 %) QimiQ Whip

44 gram (12 %) smør smeltet

74 gram (20 %) smak som f.eks :

  • frukt/bær coli

  • Smørbukk / salt karamell

  • sjokolade

 

Tilberedning

Mandelbunn:

1. Pisk kjøleskapkald QimiQ Whip til luftig krem 

2. Tilsett forsiktig i smeltet smør, gjerne under konstant røring. 

3. Tilsett og rør inn smakskomponent (20%). F.eks fordel kremen i 3 boller og tilsett 3 ulike smaker i hver krembolle. 

  • Bringebærpuré

  • Smørbukk / salt karamell - smeltet

  • sjokolade smeltet

4. Tilsett kremen gjerne i sprøyteposer og dekorer muffins eller kake. 

 

 


Se flere oppskriftsvideoer: