QimiQ kurs Vinter 2018

 

Lær om hvordan du kan redusere matsvinn og gjøre mer økonomiske valg på kjøkkenet. QimiQ er en fløtebase som gjør det enkelt og moro å lage mat fra bunnen av, bare mye mer effektivt. Gjør derfor matproduksjonen enklere, slik at du får tid til andre oppgaver. Våre kokker viser deg hvordan det kan gjøres.  

 

Vi holder kurs på følgende steder og datoer:

DATO:                   TID:                       STED:            ADRESSE:

31.01.18        Kl.12.00 – 15.00           Bergen             Culina, Liamyrane 15, 5132 Nyborg

02.02.18       Kl.12.00 – 15.00             Oslo               Miele, Nesbruveien 71,1378 Nesbru

06.02.18       Kl.12.00 – 15.00          Lillesand           ASKO, Vestre Kystvei 191, 4790 Lillesand

13.02.18       Kl.12.00 – 15.00          Stavanger         Culina, Tangen 6, 4070 Randaberg

15.02.18        Kl.12.00 – 15.00          Trondheim       Culina, Fossegrenda 40, 7038 Trondheim

 

Målgruppe:

Kjøkkensjefer, diettkokker og annet kjøkkenpersonell som tilbereder mat på sykehus og/eller sykehjem.

 

Agenda for kurs

  • Introduksjon av QimiQ produktene.
  • Hvordan redusere matsvinn og ta mer økonomiske valg?
  • Hvordan lage smakfulle sauser, supper, smoothier, bakverk og desserter på en enkel og effektiv måte?

Våre kokker viser hvordan den kan gjøres. Det blir servert flere smaksprøver.

Formen på kurset vil være at våre kokker demonstrerer, samtidig som deltagerne får utdelt oppskrifter og informasjonsmateriell.

 

Om våre kokker:

Lang erfaring fra restaurant og serveringsbransjen som kokker. Ala carte, catering, cafe drift og bakeri utsalg. Er genuint interresert i alt som har med mat og servering og gjøre. I 2012 startet de Grillsjefen Catering og har siden jobbet med catering. For tiden banker hjertet for Qimiq og den unike egenskapen dette produktet har.

 

Påmeldingsfrist

Bergen: 19.01.18          Oslo: 22.01.18          Lillesand: 26.01.18

Stavanger: 30.01.18          Trondheim: 01.02.18

 

Målsetning

  • Stabilisere og forlenge presentasjonstiden av «vanskelige» produkter
  • Redusere svinn
  • Forenkle produksjonen
  • Lære hvordan QimiQ kan anvendes for å lage unike produkter som er laget fra bunnen av. 

Påmelding: KURSPÅMELDING SKJER HER

Pris pr. deltager: 200,- eks mva.

 

Om kursarrangørene:

Vital ernæring har i 15 år jobbet med QimiQ. QimiQ leverer vi til industrikunder og storkjøkken kunder som ønsker å oppnå kvalitet, rene råvarer og økonomiske gevinster på kjøkkenet pga mer effektiv og forutsigbar produksjon. De siste ni år har Vital ernæring  spesialisert seg på mat spesielt tilpasset forebygging av underernæring og konsistenstilpasset kost. De leverer til sykehus og sykehjem i hele landet.

Culina er en av Norges ledende leverandører av storkjøkkenutstyr til det profesjonelle storkjøkken.

 

Har du spørsmål om kurset ta kontakt:

agnethe@vitalernaering.no, tlf: 97008339

KursHeidi Brunnerkurs